fbpx

ECHIPA SALONULUI

“EDUCAŢIA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ CE O PUTEM FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA“

NELSON MANDELA

Galerie foto POZE CURSURI SI MANICHIURI REALIZATE IN SALON

CINE SUNT EU ?

Despre omul si master trainerul Veronica Moraru!

  • Activez în domeniul unghiilor din anul 2011. În tot acest timp mi-am dorit să știu cât mai mult despre acest domeniu, al unghiilor, să tind spre perfecțiune și să învăț mereu lucruri noi.
  • Sunt o fire sinceră, muncitoare, perfecționistă și nu renunț până când nu obțin ceea ce îmi propun, indiferent de cât de mult trebuie să muncesc pentru asta.
  • Această pasiune mi-a oferit bucuria și visul de a obține în 2017 – acreditarea ANC ca și FORMATOR, în anul 2018 – diploma de Master Level al Academiei Antartyc condusă de Leon Cabriales și Marianna Sandor la Roma.
  • În anul 2019, au absolvit peste 200 de cursante , iar totalul cursantelor a fost peste 400.
  • Am susținut numeroase seminarii, cursuri în diferite orașe și am fost prezentă la diverse târguri.
  • Primul meu curs a fost unul de bază,în 2011,unde am învățat informațiile „minime”  din acest domeniu. Observând în jurul meu faptul că unghiile ar trebui să arate altfel, am hotărât să mă documentez și să merg la renumiți Traineri Internaționali pentru a urma cursuri de bază, de perfecționare precum forme clasice și extreme sau de Nail Art (pictură artistică, pictură one move, 3D, plastilină, zhostovo, aquarelle)..etc.
  • Printre trainerii cu care am avut onoarea să lucrez se numără:  Eugenia Ciobanu, Marco Bovincini, Irina Prijilevscaia-Monsencaia, Leon Cabriales, Marianna Sandor, Agnes Sebestyen, Yana Kutovaya, Victoriya Tregubova, Tatiana Makarova.
  • Dețin o Academie și un Salon în Iași  unde lucrează cele mai bune cursante ale mele.
  • Școala mea este dotată cu cea mai bună aparatură ( Aspiratoare Mini Taifun) la fiecare loc, Freză electrică Turbo Bee si toate instrumente si produsele necesare de pe piață tocmai pentru putea oferi cursanților mei cele mai înalte standarde.

Fiecare cursantă primește suport de curs cu toata teoria scrisă, teorie ce este proiectată pe un Display Interactiv tocmai pentru a oferi si o atmosferă relaxantă pentru a învăța mai usor și cu drag. 

Cursurile de bază sunt cu DIPLOMĂ ACREDITATĂ ANC.

Pentru orice sunt aici pentru tine !

Cu stimă, a voastră Veronica !

ADELINA GURALIUC

ADELINA este una dintre cursantele mele care a Absolvit cursul de Bază, în cadrul Academiei mele, în Ianuarie 2021 și fiind o persoană foarte pasionată de această meserie a urmat apoi multe alte cursuri de perfecționare si pictură. 

 Din dorinta de a învăța cât mai multe a ajuns să lucreze alături de mine în Salon.

 Universul Știe ce persoane să îmi trimită să îmi fie alături și care nu. 

Cum se caracterizează Adelina ?

”Sunt o fire muncitoare, dornică de a învăța cât mai multe lucruri, tehnici și metode de a realiza unghii frumoase și de a bucura și mulțumi clientele ce vin la mine la Salon.”

”„Să ajung să lucrez ălături de Dna Veronica a fost unul din visele mele. 

Am finalizat cursul de bază în Academia Dnei Veronica Moraru unde sunt foarte mândră că am ales-o să îmi fie îndrumator, prietenă, sprijin și susținător în toate, nu numai în domeniul unghiilor.

” Sunt o fire mai sensibilă, dar în același timp sunt puternică și hotărâtă în ceea ce fac.

Încerc să gândesc pozitiv pentru a atrage către mine numai lucruri bune, cliente faine și mulțumite de manichiurile pe care le fac !  

Pun suflet mereu în ceea ce îmi place, iar lucrurile în care pun și un strop de pasiune ies mereu așa cum îmi doresc (cu destul de multă muncă, fiindca sunt o persoană perfecționistă).

Te aștep la Salon să te răsfeți cu o manichiură sau pedichiură realizată de mine. 

Dă clic pe butonul ” Cont Facebook ” pentru a vedea Manichiurile realizate de mine si te aștept să te programezi la nr de telefon : 0755030619

 

 

NICOLETA BAETU

NICOLETA …. va urma …

Call Now Button