Despre noi

DESPRE NOI

“EDUCAŢIA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ CE O PUTEM FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA“


NELSON MANDELA

Aceasta este adevărata bucurie a vieţii, să mă dedic împlinirii unui scop pe care îl voi considera superior, să fiu o forţă a Universului, deoarece cu cât voi munci mai mult , cu atât voi trăi mai intens fiecare clipă alături de oameni dragi şi de cursantele mele.

Încerc să mă bucur de viaţă aşa cum este ea, cu provocãrile de zi cu zi,  pentru că viaţa este o torţă splendidă pe care trebuie să o ţin în mână mereu şi pe care vreau să o fac să ardă cât mai strălucitor posibil şi să o înmânez generaţiilor următoare de Nail Tehnicieni.

 Mereu trebuie să te focalizezi pe scopul cel mai înalt , să nu te intereseze ce cred ceilalţi despre tine, să încerci să fii cel mai bun.

Întotdeauna să încerci să atragi energiile pozitive, oamenii pozitivi, că ceea ce te va împiedica să realizezi ceva sau să fii ceva în viaţă, vor fi doar gândurile negative, frica şi emoţiile negative.

Fiecare secundă pe care o petreci gândindu-te la visele altcuiva  este timp răpit propriilor tale vise . Aşa că, nu renunţaţi să visaţi la proiectele voastre, să încercaţi să nu vă pierdeţi încrederea în sine . Creează tipul de viaţă care să îţi permită să fii fericit pe parcursul întregii tale meserii. Încearcă să ieşi din starea de confort, ca să te confrunţi şi cu alte situaţii şi atunci vei învăţa cum să gestionezi fiecare moment.

Nici un om nu e liber dacă nu este propriul său stăpân, deoarece singurele limite ale vieţii tale sunt cele pe care ţi le stabileşti singur.

Această meserie de Tehnician Nails, nu este una uşoară, ea este clăditã pe ani  de muncă, exerciţiu, investii, nopţi pierdute, drumuri lungi la diferiti Traineri Internationali.

Ca în orice altă meserie, atunci când lucrezi cu drag, cand iti place cee ace faci ,şi eşti trup şi suflet acolo, doar tu cu “ele “, cu unghiile, nici îţi vei da seama că esti obosită, sau când a trecut timpul, ori că te doare spatele. Asta denotă pasiune, răbdare, implicare în tot ceea ce faci si ca pasiunea este mai presus de orice.

121240003_4476324465743164_1442536779479051097_n
Despre mine

Despre omul si autoarea, Veronica Moraru!

Activez în acest domeniu din 2011. În tot acest timp mi-am dorit să știu cât mai mult despre domeniul unghiilor, să tind spre perfectiune si sa invat  mereu lucruri noi.

Sunt o fire sinceră, muncitoare, perfecționistă și nu renunț până când nu obțin ceea ce îmi propun, indiferent de cât de mult trebuie să muncesc pentru asta.
Hobyurile mele sunt: plimbările în aer liber, cititul, filmele și călătoriile.

Pot spune că pasiunea pentru unghii am avut-o de mică. De când mă știu, îmi făceam unghiile cu ojă clasică, tot felul de modele, iar următoarea zi le ștergeam și le refăceam. Ca meserie sunt inginer chimist, însă drumurile spre chimie s-au oprit la unghii, dar tot o chimie sunt si ele ! Asta a fost chimia mea: eu și unghiile!

Această pasiune mi-a oferit bucuria și visul de a obține, în urmă cu 3 ani, 2017 – acreditarea ANC ca și Trainer, acum 2 ani, 2018 – diploma de Master Level al Academiei Antartyc condusă de Leon Cabriales și Marianna Sandor la Roma .

Anul trecut 2019, au absolvit peste 200 de cursante , iar totalul cursantelor a fost peste 400.

Am sustinut numeroase seminarii, cursuri in diferite orase , am fost prezenta la diverse targuri. 

Primul meu curs a fost unul de bază,in 2011,  în Iași, unde am învățat informațiile „minime”  din acest domeniu. Observând în jurul meu faptul că unghiile ar trebui să arate altfel, am hotărât să mă documentez și să merg la renumiți traineri internaționali pentru a urma cursuri de baza , de perfecționare precum forme clasice și extreme sau de nail art (pictură artistică, pictură one move, 3D, plastilină, zhostovo, aquarelle)

Printre trainerii cu care am avut onoarea să lucrez sunt: Eugenia Ciobanu, Marco Bovincini, Irina Prijilevscaia-Monsencaia, Leon Cabriales, Marianna Sandor, Agnes Sebestyen, Yana Kutovaya, Victoriya Tregubova, Tatiana Makarova.

Detin o Academie, din 2014  in Iasi, unde imi desfasor activitatea.

De asemenea , as vrea sa multumesc si Echipei CUPIO pentru sprijinul acordat din 2018.

Programare online